WE CARE MORE

”Care More” står för att vi engagerar oss lite extra och strävar efter att vara bäst på att faktiskt ta hand om våra slutkunder, erbjuda relevanta varor och tjänster som i första hand hjälper och tillför värde för kliniken.

Läs mer kontakt


VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ CARE DENTAL

Vi på Care Dental har lång erfarenhet av IT lösningar inom dentalbranschen. Care Dental står för att bry sig om er som kund. Vi vill erbjuda våra kunder ett professionellt bemötande, en personligare kontakt och engagemang.

Vi anpassar våra tjänster utefter era behov vilket gör varje företagslösning unik. Personligt engagemang och hög kvalitet på vår service till er är vår främsta drivkraft. Genom vårt sätt att arbeta erbjuder vi inte bara bra produkter, utan även ett helhetskoncept med flexibilitet, kunskap och snabb service. Det är tryggt att ta hjälp av oss.

Vi skräddarsyr er IT miljö efter era behov, på ett flexibelt, modernt och kostnadseffektivt sätt.
Låt oss ta hand om din IT-miljö.

We Care More

 

Innovation & Utveckling

Du som kund behöver ett bra IT-stöd i din dagliga verksamhet, tillräckligt med kapacitet, minimalt med driftstörningar, kostnadseffektiv hårdvara och tjänster. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya och befintliga lösningar så att du som kund får en så kostnadseffektiv lösning som möjligt anpassat för din verksamhet.

Läs mer

Produkter & Tjänster

Vi erbjuder lösningar anpassade för din verksamhet. Varför göra det svårt när vi kan göra det enkelt?

Läs mer

Personlig service

Kärnan i vår verksamhet ligger på personlig service, vi försöker alltid sätta våra kunders behov främst. Vi finns alltid till hands när du behöver vår hjälp. Vi hjälper dig online, fysiskt besök eller via telefon.

Läs mer
Batman

Vi är så nöjda med allt Care Dental har fixat i "the Batcave"
P.S. Robin loves it!

Bamse

När farmor på höga berget inte längre kunde kolla på youtube så kontaktade vi Care Dental som genast kom till undsättning och nu ser vi inte röken av farmor längre!

Alla nöjda, speciellt Skalman som har ökat en sovtimme på mat och sovklockan!

Barbie

Alltså Ken är sååå oteknisk!!
Tur att det finns riktigt händiga killar som Care Dental-killarna.
Tack för allt ni gjort för mig!!
PUSS